Laporta i Piqué, en un acte de la Kings League celebrat al Camp Nou
Laporta i Piqué, en un acte de la Kings League celebrat al Camp Nou
barça

Gerard Piqué es pronuncia sense equidistàncies sobre la crisi de confiança de Laporta amb Xavi

L'exdefensa del Barça recorda que el president és considerat "per molts" com el millor de la història del club

Redacció Esport3Actualitzat

Al gener se'ls va veure per l'Aràbia Saudita de celebració prèvia a la final de la Supercopa d'Espanya. La relació entre Joan Laporta i Gerard Piqué passa per un moment de bonança. I aquest bon rotllo s'ha posat de manifest quan el Twich de Jijantes FC li ha trucat per preguntar per la crisi de confiança del president del Barça amb el que va ser company seu de vestidor i, posteriorment, entrenador al Barça: Xavi Hernández.

L'empresari de Kosmos, actualment centrat en la internacionalització de la Kings League, ha recordat que Laporta és considerat "per molts" com el millor president de la història del club, i ha justificat els seus dubtes respecte a Xavi pels resultats de la temporada:

"Els resultats no ho són tot. Els socis tenim la sort de poder votar el president. Jo li donaria temps fins que s'acabi el mandat. Hem de tenir responsabilitat del que votem. Laporta és, per molts, considerat el millor president de la història del club."

Des de l'experiència, Piqué, 15 temporades central del primer equip culer, treu importància a la factura que els  girs de guió del cas Xavi pugui tenir en els jugadors:

"Els jugadors saben que estan en un club en què les coses poden canviar, i, si canvia lʻentrenador, s'adaptaran i tindran la il·lusió de voler agradar al nou entrenador."

Unes paraules de Piqué pronunciades amb menys equidistància de l'esperada per a molts culers, tenint en compte les vivències acumulades amb els dos protagonistes de la crisi.

Anar al contingut